FABIS është përfaqësus Exklusiv i Kompanis Förch në Kosovë.
Fabis që nga viti 2009 është përfaqësuesi zyrtar i Koncernit Förch nga Gjermania.
Ne ofrojmë mbi 80.000 artikuj të ndryshëm dhe mbulojnë territorin e Kosovës dhe Shqipërisë.
Klientët kanë mbështetje telefonike 24 orë në ditë.

Förch ka mbi 100.000 klientëve në më shumë se 50 vende Botërore.
Ne kemi qenë të suksesshëm në sajë ndërkombëtare të tregut të artikujve profesionale me
cilësi të lartë të prodhuara në Gjermani dhe shitjes dhe të logjistikës të shkëlqyer ekip.

rrrrrrrr und Logistik-Team.
Ballina Rreth ne Sherbimet Produktet Kontakt
Ekatalogprodukten
Förch
nach innen schauen, vielleicht finden Sie , was Sie für Ihre Suche.


Produktkatalog
Produkt E-Katalog
Rreth ne
Na kontaktoni!
Nëse keni Pytje?
Propozime për Ndryshime?
Informatione për Produkte?
Na Kontaktoni!
FÖRCH hat einen Jahresumsatz
von 300 Millionen Euro, 2.100
Mitarbeiter, 1.300 in Service
und Service, als 17 Unternehmen
und 20 Tochtergesellschaften.
Dies ist Theo Förch
Download direkt die
Broschüren und Kataloge
für Print, Anleitungen und Anweisungen.
Downloads
Ein vollständiger Katalog für
Browser - Flash.
Katalog Angebot
Rreth ne


www.fabis.biz | Alle Rechte vorbehalten © 2009 Reserviert | von Donqi entwickelt